Nieuw decor voor Opsporing Verzocht

dinsdag 29 augustus 2017

Nederland - Opsporing Verzocht is voor het nieuwe televisieseizoen in een nieuw jasje gestoken. Het nieuwe decor is ruimer opgezet, heeft meer bewegingsvrijheid en oogt moderner. Zoals u van het tv-programma gewend bent, wordt uw hulp weer ingeroepen bij het oplossen van urgente misdrijven. Zo werd het levenloze lichaam van Sarah Kolenberg (40) recent gevonden in haar woning in de Tubantiastraat in Enschede. Ze is door een misdrijf om het leven gekomen en de politie roept de hulp van het publiek bij het oplossen van deze zaak.

Alle zaken op een rij:

- De vondst van een dode vrouw in Enschede

- Gewelddadige dood Annie van der Meer

- Man doodgeschoten in Blerick

- Dode baby gevonden in Rotterdam

- Bankoverval in Houten

- Fatale overval in Winkel

- Dood van Caroline van Toledo

- Dubbele liquidatie in Zoetermeer

Opsporing Verzocht is dinsdag 29 augustus van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 30 augsutus rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u tijdens en na de uitzending ook kijken op live.politie.nl. Wilt u de zaken nog eens terugkijken? Zie dan deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.

 

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederland | 112 alarmeringen Nederland | Goedkoop Tanken in Nederland | Supermarkten in Nederland | Weerbericht Nederland