Opsporing Verzocht: dood van mevrouw Holshuijsen (99)

dinsdag 12 september 2017

Nederland - In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 september is er onder meer aandacht voor de dood van mevrouw Hendrika Holshuijsen (99). Mogelijk kwam zij door een misdrijf om het leven. Ook is er een getuigenoproep voor het dodelijke schietincident van maandagavond 11 september in Amsterdam.

Agenten vonden donderdag 17 augustus het levenloze lichaam van mevrouw Holshuijsen in haar woning in Amsterdam. Een dag later zou zij 100 zijn geworden. De politiemedewerkers die met het onderzoek bezig zijn, zoeken momenteel naar mensen die iets hebben gezien in of rond het huis van deze dame. Het gaat dan om de periode dinsdagavond 15 augustus tot en met donderdagochtend 17 augustus.

In de uitzending wordt tevens een oproep gedaan aan getuigen van het schietincident van 11 september aan de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam. De 48-jarige man die daarbij zwaargewond raakte, is woensdagochtend aan zijn verwondingen overleden. De politie wil graag in contact komen met getuigen die zij nog niet heeft gesproken. Ook wordt verzocht om beeldmateriaal te delen.

Hieronder vindt u het overzicht van alle items die in de uitzending aan bod komen:

- Amsterdam: dodelijk schietincident

- Breukelen: de moord op Jaïr Wessels

- Nederland: ladingdiefstal op de A73

- Kelpen-Oler: zwaargewonde man

- Assen: babbeltruc en pinfraude

- Purmerend: poging tot woninginbraak

- Amsterdam: de dood van mevrouw Holshuijsen

- Ulvenhout: woningoverval op een gezin

- Bladel: vrouw gewond bij woningoverval

Uiteraard wordt een terugkoppeling gegeven over de resultaten van de vorige uitzending.

Opsporing Verzocht is dinsdag 12 september van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 13 september rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken op het second screen. Wilt u de zaken nog eens terugkijken? Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederland | 112 alarmeringen Nederland | Goedkoop Tanken in Nederland | Supermarkten in Nederland | Weerbericht Nederland