Nederland | straatinfo

overige politie meldingen

Blog: Bekende Nederlander

overige

Nederland - ?Ik pak mijn boekje en vraag naar zijn naam. Kennelijk vraag ik iets raars, want vol ongeloof vraagt hij aan mij of ik hem niet herken. Ik antwoord ontkennend en vraag nogmaals naar zijn naam. Opnieuw vraagt hij of ik echt niet weet wie hij is. Ik begin me te irriteren en zeg tegen hem dat, als hij niet onmiddellijk zijn naam opgeeft, ik hem aanhoud en op het bureau wel uitzoek wie hij echt is. Hij zegt: ?Ik ben Bob de Man (gefingeerd), voetballer bij club X! Ken je mij niet?? Ik kijk hem aan en zeg: ?Ik ben Piet Kats van de politie, ken je mij niet???

Brigadier Piet Kats vertelt in zijnblog hoe hij een bekende Nederlander aanhield voor het overschrijden van demaximum snelheid.

Blogs

Politiemensen delen sinds oktober 2013 hun dagelijkse belevenissen met u ineen wekelijkse blog op donderdag. Zij schrijven hun verhalen in eigen tijd. Deblogs staan op politie.nl,Twitter:@politie enFacebook: Politie Nederland. Ukunt daar ook reageren op de blogs.

Soortgelijke berichten

Blog politiechef over ravage na krakersfeest
Eindhoven

Blog: Superoma
Nederland

Blog 6: Rico heeft geen oma
Nederland

Blog: Verdachte en slachtoffer
Nederland

Blog: Kip met frietjes en appelmoes
Nederland

Blog 5: Even terug in de tijd
Nederland

Blog 8: Bakkie troost
Nederland

Blog: Onderbuikgevoel
Nederland

Blog: Kamikazes
Nederland

Blog: De buurman doet niet meer open
Nederland

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio