Opsporing Verzocht: woningoverval op 73-jarige dame

dinsdag 21 november 2017

Nederland - De politie roept ook dinsdag 21 november de hulp van het publiek in tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht. Een van de onderwerpen is de gewelddadige overval op een 73-jarige vrouw. Dit gebeurde op woensdag 1 november in haar woning in Boxmeer.

Die woensdagochtend - rond drie uur - gingen twee mannen het huis van de dame aan de Adriaen Brouwerstraat binnen. Wat volgde was een worsteling met de bewoonster. Hierbij raakte een van de overvallers mogelijk gewond aan zijn mond. Wat in deze zaak verder opvalt, is dat het pand nagenoeg leeg was. Het slachtoffer stond namelijk op het punt te emigreren.

In Opsporing Verzocht roept de politie onder meer mensen op zich te melden als zij iets van de overval hebben gezien of de daders op hun vlucht zagen. Mogelijk herkennen ze een van de overvallers naar aanleiding van de wond in zijn gezicht.

Een overzicht van de onderwerpen in de uitzending:

- Hulst: gewelddadige beroving

- Den Haag: zware mishandeling

- Utrecht: brandstichting in een beautysalon

- Haarlem: vernieling van treintoestellen

- Boxmeer: gewelddadige woningoverval

- Rotterdam: overval op een geldloper

- Hilversum: inbraak in een woning

- Oost-Nederland: babbeltrucs

Uiteraard wordt er een terugkoppeling gegeven van de zaken uit het programma van vorige week.

Opsporing Verzocht is dinsdag 21 november vanaf 20.30 uur te zien op NPO 1. Het programma wordt woensdag 22 november rond 12.00 uur herhaald via NPO 2.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederland | 112 alarmeringen Nederland | Goedkoop Tanken in Nederland | Supermarkten in Nederland | Weerbericht Nederland