Dodelijk schietincident Breukelen in Opsporing Verzocht

dinsdag 11 juli 2017

Nederland - De 30-jarige Amsterdammer Jair Wessels overleed vrijdag 7 juli, nadat hij bij station Breukelen was beschoten. Via Opsporing Verzocht roept de politie de hulp van het publiek in om de zaak te kunnen oplossen.

Afgelopen vrijdag kreeg de politie de melding dat er was geschoten op een parkeerterrein bij het station. Op straat lag een gewonde man. Het slachtoffer - Jair Wessels - werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij overleed aan zijn verwondingen. De recherche is momenteel druk bezig met het onderzoek naar het schietincident. Zij roept mensen die informatie hebben op zich te melden.

Het schietincident in Breukelen is niet de enige zaak waarvoor aandacht wordt gevraagd. Opsporing Verzocht toont ook items over:

- de in Breda ontsnapte Luciano Dijkman

- het ernstige verkeersongeluk in Schijndel, waar keien op het wegdek waren gelegd

- onbekende dode man in Haarlem

- bankpasfraude in Zelhem

- de gewapende overval op de Lidl in Sas van Gent

- een plofkraak in Elburg

- het openbreken van parkeerautomaten in Goes

- brandstichting in Utrecht

- gevonden goederen in Abcoude

- een anonieme tipgever in een Zwolse cold case-zaak

- een woninginbraak in Amsterdam

Uiteraard wordt een terugkoppeling gegeven over de resultaten van de vorige uitzending.

Opsporing Verzocht is dinsdag 11 juli van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 12 juli rond 11.40 uur is de herhaling op NPO 2. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken op het second screen. Wilt u de zaken nog eens terugkijken? Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederland | 112 alarmeringen Nederland | Goedkoop Tanken in Nederland | Supermarkten in Nederland | Weerbericht Nederland