Opsporing Verzocht 28 november 2017

dinsdag 28 november 2017

Nederland - In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 november wordt onder meer aandacht gevraagd voor de dood van Sofie Kerklaan uit Amsterdam. Zij kwam medio november om het leven.

Sofie werd in de nacht van zaterdaq 11 op zondag 12 november zwaargewond gevonden op het trottoir van het Djakartaterras in de hoofdstad. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten bezweek de 27-jarige Amsterdamse aan haar verwondingen.

In het televisieprogramma roept de politie mensen op zich te melden als zij iets hebben gezien of gehoord dat mogelijk met de dood van Sofie heeft te maken. Een getuige verklaarde die bewuste novembernacht harde stemmen te hebben gehoord aan het Djakartaterras. Mogelijk was er sprake van een woordenwisseling of ruzie. Heeft u bijvoorbeeld daar informatie over, deel dat s.v.p.

Een overzicht van de onderwerpen in de uitzending:

- Amsterdam: de dood Sofie Kerklaan

- Amsterdam: pinpas buitgemaakt met babbeltruc

- Amsterdam: schietincident in woonwijk

- Groningen: vrouw opgelicht door 'Belastingdienst'

- Maastricht: woningoverval

- Purmerend: inbrekers te zien op pinbeelden

- Rotterdam: woningoverval

- Rotterdam: Turkse vrachtwagenchauffeur overvallen

- Zevenbergen: diefstal van uniformonderdelen

Uiteraard wordt er een terugkoppeling gegeven van de zaken uit het programma van vorige week.

Opsporing Verzocht is dinsdag 28 november vanaf 20.30 uur te zien op NPO 1. Het programma wordt woensdag 29 november rond 12.00 uur herhaald via NPO 2.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederland | 112 alarmeringen Nederland | Goedkoop Tanken in Nederland | Supermarkten in Nederland | Weerbericht Nederland