Schietincident Groningen in Opsporing Verzocht

dinsdag 17 oktober 2017

Nederland - Een 21-jarige Groninger raakte afgelopen zondag gewond bij een schietincident in zijn woonplaats. In de Opsporing Verzocht-uitzending van dinsdag 17 oktober wordt aandacht voor deze zaak gevraagd. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

De politie kreeg zondag rond 05.10 uur melding dat er geschoten werd in de omgeving Korreweg/Bernouilliplein. Agenten troffen de Groninger aan, die vervolgens met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Het slachtoffer verkeert inmiddels buiten levensgevaar.

Uit het buurtonderzoek kwam informatie over een bepaalde auto naar voren. Deze wagen werd even later aangetroffen in de buurt van station Groningen Noord. De 19-jarige Groningse bestuurder van de wagen werd vervolgens aangehouden.

Het is niet uit te sluiten dat meer mensen bij het voorval betrokken waren. Daarom roept de politie getuigen op zich te melden. Ook wordt verzocht om - voor zover nog niet gedaan - bewakingsbeelden te delen.

- Diemen: fatale brand in studentenflat

- Den Haag: vermissing 48-jarige vrouw

- Rotterdam: Belg neergeschoten in portiek

- Groningen: gewonde bij schietincident

- Arnhem: woninginbraak

- Breda: diefstal en geldopname met gestolen pas

- Haarlem: overval op Gall & Gall

- Groningen: overval op Domino’s pizza

- Sittard: overval op een apotheek

- Zwanenburg: mislukte overval

Uiteraard wordt een terugkoppeling gegeven over de resultaten van de vorige uitzending.

Opsporing Verzocht is dinsdag 17 oktober van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 18 oktober rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken op het second screen. Wilt u de zaken nog eens terugkijken? Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nederland | 112 alarmeringen Nederland | Goedkoop Tanken in Nederland | Supermarkten in Nederland | Weerbericht Nederland